7. nov. 2009

Så er du trist og trøtt?...



Er det mulig?


Kanskje du er en menneske som kjenne noe med en rart sykdom som er nesten flere dagen trøtt, uten energi, depressiv, negativt, trist, og like å sove masse timer på sover, og masse rart.

Medisinsk vitenskap er oppfinner ny sykdommer hele tiden, ny syndromer her, ny forstyrrelser, og så for det, ny navner for alle de grejer og så klart, der er ny medisiner og diagnostikk.

I Norge og andre landene fra Europa, de har fins at det er personer som har en rart sykdom som gjøre dem å ha alle den lenge list om syndromer fra førsten linet jeg har skriver opp. Det er vanlige, typisk, å se av og til en gammel dama eller man med 98 år som er trøtt, uten ville til å gå ut av huset sin, ja. Men det er ikke vanlig å se ungdom være så trøtt og være der beklager om hvordan stakkars livet sin er.

Så, de kan si at det er fordi de har en rart sykdom som kyssesyker ( infeksiøs mononukleose) eller Kronisk utmattelsessyndrom, multiple kjemisk kansligheten, rart genetisk sykdom, etc...

Vel, det er kjent at noe vismennene mennesker som sier "det er syk mennesker, ikke sykdommer".
Da, dette utsagnet er, mer eller mindre sant, hvis man kunne ha en sunn liv, men i dag det er hard, vanskelig til å være sunn, i minst vi, som leve i den tredje verden.
Vi trenger sa masse ganger å jobber mer enn enkel mennesker kan motstå, jah, og også vi er forbrukt til å ødelegge oss forta med fester, alkohol, spiser søppel med kjemisk greier og mer, så det er tydelig at vi utvikle sykdommer som diabetes, hypertensjon, demens og so on.

Så, vi miste masse energi gjøring masse rart ,bare til å finne en bedre liv, eller kansje bekvemmelighet, confort, fornøyelse, etc.
Så hvis du reiser til Latin-America du kan se masse problemer, sosial ulikhet, politisk korrupsjon (vel korrupsjon i alle nivår). Også, hvis du er i Mexico, for eksample, su skal se ekstrem fedme mennesker, ja, Mexico ha den andre plass i verden i ha fedmeproblemer, etter USA. Hvarfår? fordi, Mexico burde være heter "Coca cola Land", du bare må se overalt for se Coca cola reklamer, i hvert hjørne.
Og det er bare fysikk problemer, i den mental nivå, du skal fine ut at mennesker som lever i de stader som de har raffineriene og fabrikkene, plus alle ren luft fra bilene (det er mer bilene enn mennesker her, faktisk, jeg vedder på at Mexico må være den først plassen i verden som har mer bilene per capita, ah! vel, også mer hunder per capita =S) provosere at mennesker bli synsykk, jo, så du kan se at det er mange psycho maniac- depressiv personer der.

Men!

Du skal se ikke mennesker, spesielt ungdommer, som er trøtt i ekstrem.
Jeg vet noe situasjoner i noe gutter i Norge, altså kvinner av og til, som er så trøtt, og derfor uten energi.

Jeh he, nå du kommer til å lærer en ny ord i spansk, for alle de mennesker som i eksempler opp.
Ordet er: "Puñetas" XD.

Praktisk talt en "Puñetas" i latinamerikansk spansk, spesielt i Mexico, betyr noen som liker å onanere seg så mye, derfor er svak, trøtt og trist, og den verre siden er at de er dum, fordi kan tenker ikke så bra, har problemer med minner, de glemme, de blir dum, kan ikke gjøre noe bra, og så videre. Jaha, lyder det familiær?

Fordi, så alle praktiserende av tantra, frimureri i høye nivåer, kosmisk sex, og så videre, - de vet at sæd er den skapende kraft, den ren livet kraft, og gi energi, intelligens, humør, helse og vitalitet.
Så, neste gang hvis du se barn din, far, bror, eller venn eller uansett, ellers han er trening, øve eller jobber mye til overmåler, spiser som en fugl, eller en seriøs helse problem, så en ting er sikkert: han har ikke kyssesyker ting eller Kronisk utmattelsessyndrom, han jo er en "puñetas". XD

På den annen side, her vi har andre ord til a kalle alle mennesker som er lat, men nesten ekstrem lat: "Huevón" eller "güevón" (i México det betyr lat, ekstrem lat, noen som kan gjøre noe fordi har ikke nok energi, men i andre plaser som Venezuela, det betyr dum, idiotisk, noen som har ikke intelligens).

En huevón til og med er så lat til å onanere seg og liker mer å bare blir på sofaen eller sengen, ser på tven, filmer, drikker øl, uten jobb eller studerer, uten ville til å gå opp til å ta en dusj, kanskje vare til å åpne den skjøleskap og ta noe til spis eller drikk, men motsatt den puñetas, den Huevón eller güevón er ikke trist eller depresiv, dem er bare lat, så lat, og hvis de har nok energi til å gjøre noe, det skal være å spiller Pc -games XD!!

Men, jeg har forstått at der i Norge, eller annen sted, som Finland, Sveriga, Danmark, eller Nederlands, hvis du er en huevón eller en puñetas, du kan ikke jobb eller studere eller gjøre militærtjeneste din, selv hvis du kan demonstrere at du er en Internet-hengiven, eller en gamer, de skal tilgi deg eller kanskje betale deg!!

Er det mulig? XD!!!

Men vel, da jeg har skrevet så mye!! takk skal du ha hvis du komme inn her, og takk for la meg ta 5 minutter av livet ditt at du skal ha tilbake aldri XD!! Bare tenker at jeg ha å ta en time til å skriver alle det!! haha!!

Hade bra, og håper denne informasjon er en litt brukbar til deg/deres/ De/ Ni X)!!

Hasta prontos!!!



Ingen kommentarer: