24. okt. 2009

overdrivelsanse

Arriba del techo




(oppå i taket, 2006)
( click til å se det med en litt bedre kvalitet )

Det var en gang når det var magi i alle tenkning og illusjoner. Virkilighet er så sulten.
Da, Når du få rede på du er lever, så du få rede på du er dør også, men dette har ingen begynnelse, har ingen slutt.

23. okt. 2009

I dag, Fru bibliotek!!!



Dette er Fru Bibliotek, skikkelsen er basert i en ekte mennesker son var jobber i skolen min.

Jo, førsten gang siden jeg så hun....blodet min ble kald...herregud!! Det var i 2006. Jeg aldri så fra før så stort og grotesk monster, vet ikke hva var som imponerte meg mer, størrelsen, brysk og oppfarende manere til å betjene, streken hennes, eller vet ikke, men det var episk, fantastisk, utrolig, Hvordan ingen kino regisør fante hun ikke fra før?!!

Men vel...betatt hodet mine starte å tenke i den mestene syk fantasier, så jeg tatt penn min og starte å tenger hun her i hjem. Først bara ansikten, etter hele kroppen og...etterpå hun gjøring veldig

dårlig og dum grejer. Så jeg oppfinne så masse historier om hennes.

I begynnelse, handling var enkel, hun var i brunsttiden med en umettelig og ufølsom lyst, spasere rundt verden, søker for perfekten macho.

Så vi kan se hennes forgriper en stakkars flodhest (som er en litt bilde på laste ned har mindre kvalitet, men hvis du vilje å ha originell størrelse bare talla meg)

Så, uten bekymrer arten, hun var sløs med alle kåt,Hyperseksual lyst hennes mot offere hennes, som var fra trailersjåfører, til stort pattedyrene som Bjørner, grønn aper fra Congoen, gorillar, flodhester, neshorner, elefanter, Mechas og roboter som Maximus Prime, og til og med gudalikt, gigantiskt monstere som - favoritten om HP. Lovecraft - Cthulhu. Og hun voldta alle dem.


Så i fritid altså, av og til det var noe mini-micro-nesten tengneserier om hun, bare for venner her, som var ler så mye, fordi det var alt ad vi vilje å se, men ingen gjøre fra før. Som førstene liner opp, det er rart at ingen så hun fra før som en greit sjanse til å bli en godt skuespillerinne, comics- skikkelse eller masse rart mer.

Også her, vi kan se perversen smil hennes.Tilberede til å begå forferdelig forbrytelse hennes.

Men jeg skal fortalle deres mer etterpå. I mens, har en godt morgem, godt dag, god kveld, natt og midnatt. Hade alle sammen!!! og tusen takk for leser her!! mwahaha!!

19. okt. 2009

Hallo og velkommen


Hallo og velkommen til alle mennesker som falle her, Vel, jeg skal prøbe å skrive av og til om greier av skjer her, der og masse rart. Ah og ja, det er sann, førsten grunn til a blir her, er for lærer denne språk, norsk, jo, så, det er klar at jeg skal ha masse feiler i grammatikk og alle det, men alt skal forbedre, ja, det er en utviklings lov.

Oh, men det er sant, la meg presentere meg, Jeg er en ung gutt (ja, haha, så ung, lalala) Jeg vet ikke fra hvilken planeten eller dimensjon er jeg, men, alt er Kult til å finne ut i verden, selv om alle problemer at mennesker har. Jeg er meksikansk, men som hjerte min høre til en lille pent norske jenta, så jeg har planer til å flytte til norge "snart" og "kansje" å skriver i en blog er en god vei til å lærer og praktiserer en litt mer.

Hobbyene min er å leser (om nesten alt, ikke matematikk annerledes straks jeg falle i sove eller har en epileptisk sjokk og sprenger hodet min), å tegne, å maler i dator, a se filmer fra alle verden, og ja, altså nordisk filmer også, i fritid min jeg "overseter" norsk, svensk, islensk og engelsk filmer til spansk til å vise dem til familj og venner min. Sa klar, jeg klarer ikke alle det uten ordboker og masse hjelp, men det er noe at jeg liker så mye til å gjøre. Åh, også jeg liker å lærer språker, blir med kjæreste min, og kjæredyrer,når jeg reiser til norge og gjensidig, høre på godt musikk, og...jah, det er nok. Stakkars deg, men du trenger ikke å leser alt, bare hvis du har fritid, og siden kansje du kunne være norsk, svensk eller islensk, så det er sikket at du har fritid....såååå lennngeeee fritid, haha!

Tusen takk for besøk, og hvis du vilje lærer spansk (fordi det er så ektrem- masse godt grunner til å lærer det) komme igjen og bare spørre, ikke bli sky, en dag vi skal dø i alle falle, og ingen beckymbrer om hva vi gjører og det,ok?

Vel, uten mer til å addere her, jeg bare si hade bra for nå, tusen takk igjen, og har en godt dag i dag og alltid.

Forresten, førsten grej som er laste opp her i sist "post" er en delt om en....mmhh...hva kunne være det?....vel, la oss si at en bok som var skriver i en kosmisk språk av meg, som en presang til kjærste min, alle "kunst" og alle at jeg gjøre er for hun.

Hadhej då!!!

Kjærlighet, fred og glede alle sammen!!! =)!!