19. juni 2010

Åh, Fy fanfarer, México...TT__TT


Det er utrolig hva Mexico har blitt i de siste år.
Politiker stjeler ALT fra statskassen, Presidenter selger resten av land til USA, Politiet hjelper ikke folket, tvert imot, de samarbeider med langarer, karteller, og karteller også har tatt kontroll om alt, fordi de går til firmaer selv småene etablissementer som restauranter, sykehuser, små butikker, vel, hva som helst, og de tvinger folket å betale dem ellers de dreper dem, også de har stor våpnene som kpistar, granater, og masse rart, men det verst er at de går i konvoier gjennom gatene, i disse dager, voldtar og dreper uskyldig folk.

Kanskje tenker du "hey, men hvorfor gjøre dere ingeting, hvorfor der det er ingen protest der?. Hvel, det har vart fra for, men nå til dags, du kunne gå til fengsel, og her er ikke akkurat som de skandinavisk fengsle. Du må betale mange penger til å være fri, og hvis du har ikke, så du kunne bli der for lenge lenge tiden inne.

For eksempel, hvis en fattig man som stjele en vann flask fra en butikk, de ta han, og er han fordømmer 5 -10 år der inne.
Men en embedsmann kan stjele hva som helst, alt at han vil å ta, en riksdagsledamot eller en guvernør kan selger lander at har ikke hans, men om gårdbrukers, en arbeidsgiver kan antenner en barnehage når 47 barn død, eller en narkomann kan drepe masse mennesker og det er ikke rettferdighet til dem, de er fri i gattene, har ferier, alle penger, benzin, tjenester, bilene, huser og alt at du kan tro. Prester voldta barn, også gi penger til mafia og gi order til å drepe noen.

I politikk, det er ikke venstresiden, venstreekstremisme, høyresiden eller høyreekstremisme, alle partier gjøre akkurat det samme: å ta penger fra folkens som jobber i hjel, og selv hvis du stemmer ikke, de tat din stemm og det gå til en parti.

Kvinner blir fett pga de spiser mer og mer dritt, og blir også interessert bare for penger, også er de desperat til å gifte seg og/eller ha barn, selv hvis de har bare 17 år. Og selv de vil å ha ikke barn de få gravid og ha dem i alle fall. Selv hvis de har ikke penger og tålmodighet til å oppfostre dem.

Oppdragelsen, utdannelsen og lesekyndighet går ned og ned. I mens den fedmen, diabetes, hypertensjon og stillesittende går opp og opp.
Det er trist å se hvordan dammer blir manater fyll av cellulitt, strekkmerker og flesk. Også for barn og manner.


Forurensing, vel, annen historie, Kanskje det er sant av det må være en seksuell kompleks, fordi folken liker å ha masse biler (Seriøs, bare i denne byen, har jeg sett mye familier som

har 8 biler!! og de bruke dem for alt, selv til å dra til den nærmeste butikk, og mange av de har stor trucks, narco-styl)
Folkens bekymrer ikke om naturlig, de kaster søppel i gatene, de dreper iguaner, fugler, det er dyreplageri, de kunne ha hunder i taket uten beckytelse fra solen, gir dem vann når de husker at de har hunder, og hunder er bjeffer hele tiden. Det er masse folk med psykisk lidelser, og legger bare gi eller rekommanderer dem å ta piller mot depresjon og nervøs problemer, stress, alle det, de ta valium, prozac, diazepam, litium, klonazepam, vel, hva alt at du kan tenke om.

Men...Herre Gudregur!
Jeg blir negativt nå, unskkyld, det er ikke min intensjon, men av og til føles jeg trett også, værer ærlig, ser jeg ikke ingen fremtiden her, det skal blir verre og verre, og trenger jeg ikke å være ingen profet til å vet det. Jeg allerede vil å bor og jobber i Norge en dag.

Men i mens og for nå trenger jeg å praktisere mer norsk, haha. A skriver her er en god øvelse og terapi =P!!

Men, på egentlig, hvis du var planer å kommer hit til ferie, vent litt, du må tenker to ganger og skifte planene fordi akkurat nå situasjon her er enkel forferdelig, fryktelig.

Nå en sang til relax yeaaah:

Med oss: Windi City =D!!! Yeaaaah!!!





Takk for i dag usynlig leser, og wadada for alltid alle sammen, jaha!!XD!!

Hahahaiku =D (4)

.


Hvordan å puste
Treet med det stor stamme vite
dyp, fra det roten


Hahahaiku =D (3)


.

En formiddagen
En eneste sikade
fylling den skogen

18. juni 2010

Hahahaiku (2)

.

Mye distanse
og tenker bare på hun
Åh, hold munn, hjerte!




17. juni 2010

Dikt fra en lang regnfull natt (mmh...mer eller mindre, háhà)

.
Det regner hele dagen
og byen er endelig rolig

Og fra den reptil ubevegelighet
hører og lærer jeg
den vannets stavelsesskriften
Det er ikke tordene
eller hånlig stråler
Bare den ekko om stemmer våre
som forsvinner i det mantra
fra de fossene som faller fra himmel

Trer og planter skinne
som ildfluer i brunsttiden

Og selv om jeg savne dine kysser og kjærtegner
de kalde netter med våre kropper former knuter
de lenge samtaler om alle temar
Alle latter og gale ider våre

Hvis jorden oversvømmer seg nå
Og hva så?
Det skal oversvømmer seg i fred
jeg skal stå i denne sengen
og flyter skal jeg ankomme
på tvers av de nye sjøene
til avsides land din
Smilende, tålmodig
med Buddhas utseende
komplett, med fatning, og glad
til å takke deg med livet mitt
for alltid
for alt



15. juni 2010

Den sum av de alle frykter (og Nonsense)

.
.

Alle vi har sett de siste dum hollywood tildragelser ved alle denne dekader, og så, vi har lært masse greier av vital viktighet, som de verst og mest grotesk og grusom skikkelser i de skrekk filmer, alltid er spiller hovedrollen av hysterisk damer som har en alvorlig hormonell forvirring og/eller har en type om forferdelig død, og etter dødsfall, de få super makt som er stand til a få Gud å knele seg ned ber om barmhjertighet: den jenta av The ring, de annen jente om The eye, Shuter jenten, Bloody Mary, og en lenge osv, eller av karer som har lide seriøse ubeskrivelig traumer i den barndom, på grunn av de hadde en forferdelig mor, akkurat som de damer som var beskrivelse opp her, som: Freddy Krueger, Jason Vooheers, Mike Myers, Peter (I skjult filmen), og andre lenge osv.

Vi har også lært at når de monstere fra hinsides graven er kvinner, til å de kan være hårreisende at de gjøre deg å kaste opp diaré med det skrekket, de må har lang svart hår og fortrinnsvis asiatisk (Kunne du bli redd hvis den helvítis spøkelse er blondine?)

I tillegg, til alle denne kvinne spøkelser, herre gud!, Hvorfor trenger de å fortsette med den nevrosen hennes etter døden?, Anta det ikke at de burde være i en bedre plass? Men Neeeeeeeeeeeei, de må tilbake og fortsetter med hennes barnslig raserianfaller i en stor eksponensiell tilta x 30! med den typisk hysterisk opphisselse når de starte å kaste alle greier og skrekke som sinnssyke (Hvis du er lever en skræmmende Poltergeist erfaring, har i sikkerhet at det er pga en dame-spøkelse, eller diverse damer med bipolar lidelse som tatt selvmorder på grunn av en hormonell forvirring som var ikke pleide eller en nerve krise, på grunn av det, rekomendere jeg bare å følge med Freud råder og la en vibrator på mellom natten og skal du se hvordan problemer din skal forsvinne [ Men kanskje det kunne bli en situasjon når ovennevnte spøkelse vil å ha mer, hvis dette er sånn, IKKE gjøre noe i mot, samarbeide med hun/de og få mer vibratorer og med mer kraft ]) Eller ofre deg selv og gi din kropp til hun/dem (fortrinnsvis hvis du er fri/ugift, ellers prate det klar med kjæreste din, ellers du skal to två hodepiner, en her og de annen fra det neste liv) Men, advare jeg deg: Den spøkelsesaktig sex eller den sex med succubar er ikke nydelig eller koselig.

Jeg har en teori, og hey Ghostbusters! Neste gang at dere ta en ektoplasma prøve, sjekke bra den nivå om østrogen, progesteron og testosteron i det, tro jeg at spøkelser har masse
hormonell uregelmessighet i den spøkelsesaktig eggløsning. Hvis jeg er rett, så inkludere meg i de krediter i teser og takknemligheter, ok?

Og for den som tenker at jeg er en machomann gris...bare fortelle meg, når har dere sett en mann-spøkelse som bli så gal og nevrotisk, og menopausinnssyke? Skjønner dere det Spøkelse på Canterville? han var en helt gentleman, eller Casper?, De spøkelser i harry potter (det var alltid den død jenta som var den nevrotisk i badeværelser og toalett), eller spøkelsen fra "Ghost" (Patrick Swayze), som lærte hvordan røre og bevege grejer bare til a beskytte kjæreste sin, og prøve å røre og knulle hun ( gjennom Whoopi Goldberg, så klart [ den verst Interracial scene hvis du spørre meg ]), Selv de Frank Bannister (Michael J. Fox) venner i The frighteners, de var så cool. Selv om alle de mann-åndenes at jeg har nevnte hadde også en forferdelig død.

Men, aargh, jeg har kommer ut fra i dags temaen, så skal jeg sammenfatte greien bare i små linjer:

Tenke i fusjonere det essens om alle de fobier og folks redseler, laget av de mørkest hjerner om skrekk litterær i en enesete kreatur, vi kunne få en: ...

"Dukke klovn spøkelse vampyr succuba radioaktiv mutant monster cenobite fra Hellraiser besatt av mange djeveler (og somme er seksuell galninge og redselsfull komedieskuespiller) tampiqueñan* tarantula-spytter menopausisk med aids og jøde"


Med de følgende kapasiteter:

  • Hun vakne opp når noen tenke noe som "Åh Herre gud, for en stygge dokke!"/ Oy, det gjøre redd"/ "Æsj, så fett er hun" osv...

  • Spytte krysning om Goliath tarantular med Svarte änkan edderkopp (av og til med ilden)

  • Kan få å gå inne drømmer dine, og hvis hun drepe deg i drømmer dine, du dø i den ekte verden også

  • Hun reprodusere seg hvis hun spis natta over og hvis er gjennombløting

  • Har telekinesisk makt

  • Kan transportere seg gjenomm skygger og speiler, så, det skal bli bedre hvis du brekker alle speiler or prøver å søve med alle lyser på av hjemmet ditt

  • Hun spis følelser, og hun elsker å smake den reddsel, skrekk, den panisk uten kontroll om offer hennes

  • Som hun er spøkelse alt fysiske angrep går gjenom hun uten ingen skade

  • Skyter laser stråler med heterokromisk øynene hennes, en som er rød, og den an

  • Inokuler larver som ruging og de voksne inne og fortære deg i bare små timer

  • Infisere med svært ødeleggende og uopprettelig virus (de som gjøre i dataen din å sprenge den platelager eller hovedkort) til alle typer elektronisk enhet som er nærme om 10 meters rundt når hun går

  • Har dissociativ identitetsstørning

  • Har svært høye nivåer om radioaktiv forurening (gamma), pga det, hun går sprer mutasjoner og kreft overalt

  • Har pirayaer tanner

  • Har anale fikseringer, så, med sikkerhet hun skal brekke deg bak, før å spise deg levande

  • Hvis du irritere hun nok, hun kunne reise i tiden og drepe deg før å fødes eller dreper foreldre din, så det kunne gjøre en romtidparadoks provoserer sånn, det univers ødelegging

  • Og det verste av alt er at hun er en av det dukker som åpne øyne når de løfte seg


Ingeting til å være redd, ikke sant?


Og nå, skal jeg sove, fordi det er sein her og trenger å vakne opp så tidlig, men det var nydeligg å har praktisert en litt norsk her, selv om jeg prøver å bruke masse vanskelig order,
men vel, takk for i dag =D!
Ah, og en sang, fordi dukken var jøde, husker du? hahaha!!





Hade bra og Shalom aleichem alle sammen =)