7. nov. 2009

Redd for å fly?



(først del)

Komme igjen, det er ingenting til å være redd om, mulighetens om død når du er flyr er cirka 149/1,000, Jeg har leste det i en blad som vet ikke navnet i vet ikke i hva plass og vet ikke når og hvor. I dag er så enkel å skape statistiske.

Først, da du er i flyplassen, så de sjekke billett din, pass og alle det, det er rolig, enkel. Problem er når du prøver å forflytter mellom sensorer, når du trenger å ta ut din belte og skoene, mynter, mobil, etc. Hva du trenger å vet, er at dette system til å oppdage greier, fungere helt tilfeldig.
Det betyr at "kanskje" du har ikke en bomb, eksplosive ting, anthrax eller H1n1 virus til å spre der, Men, maskin skal skal oppdage at du er en farligste potensielle terrorist, selv om du er ikke kle på arabisk klærne som sier "alljihad" eller " Jeg er en Allahs martyr" i, eller du har en arabisk hat i.
Så de skal stoppe deg, de skal spørre deg om hva du har inne din koffert, bagasje, handveske, whatever, du skal bli nervøs, din ansikt skal bli rød, så rød, alle andre passasjerer og politi overalt skal se på deg. Da du er en foraktelig svin nå. Og den sint politiet skal forsere deg til å kla av deg. I dette tidspunkt, det skal bli mer enn ydmykende, du skal ha tårer av raseri.
Men den forferdelig ergrelse og skam avslutte ikke ennå der. Som de skal se ingenting rart, kanskje bare din buksa full av dritt fordi du var/ er så red, eller kanskje en tørre foss om blødd, hvis var i den uken i måneden når du er mer sensitivt...
Du skal være naken, og de skal forsere til å knele og blir som en lille kanon, så de skal bruke den proktologist hansker, og...vel, det er en skammelig scene full av drama, tårer og gråter (og latter fra folk som er rundt), så jeg skal hopp det.

Neste trinn, 2 timer etterpå, er at du er på badet, etterbehandling sørge og redd og med skam, til å kommer ut, fordi de skal blir de andre passasjerer, som er snakker og snakker om deg, sender bilder til alle kontakter sine i msn, facebook, twitter,at de tatt når du var voldtar for alles sikkerhet, (kanskjse de har allerede også laste opp videoer på youtube og du har blitt den neste ridiculous superstar på nett, og masse bruker skal få penger der) .

Så, nå du er låste på badet, og de har ringer etter din flyturen mellom høytkaller, og du er dehydrerte, fordi du har miste cirka en eller to liters om tårer og snørr, du tørker alle det, bestemmer at det er mer viktig å ta din reis (og du er også trøtt i alle falle, til å høyre folkene sladre om deg, på andre badet overalt) , så tar all din styrke, gjenvunnet til 2% om den nervøs krisis, og den stor trauma du har hatt, fordi du har miste alle din verdighet noe timer siden. Du åpne døren og du går dirket til gaten din, når du er den sist som trenge å passere til flyet.

Så, det er mer sviner med flyplassen staff klær som skal spørre deg til å vise dem din pass og billet.
Du er i tilsynelatende rolig, like hvis ingenting skjedde fra før, men øyne dine (som er som oppblåst padder eller kullefisker etter har blitt angrep) dine øyne, speil av sjelen, de forråde deg at du var gråter som en lille jente etter finne ut førsten kjæredyren sin, død. Du er klart til å ansikt en andre scene like fra før. Men, du hay lykke, og denne gang de bare smiler til deg med idiotisk og spottende av smiler. "Ha ha...så gøy, så morsomt, Dæven, det er mannen/kvinnen som....fy fæntasisk..."

Men, du er på vei til din seat, spotter og håper du var aldri født, planer til å ta hevn, og være en ekte medlem om Al Qaeda eller noe, til gi dem den verste langsom, ydmykende, elendig og smertefull død de kunne og burde har...

Men vel, det er tid til å ansikt andre fryktelig øyeblikk: flyturen.
Ja, klar din selve til å gå rett og dirket til femogtredve helvete!! fordi i neste episode jeg skal forklare deg så masse grunner og situasjoner at du kunne har, én gang du er på "Himmel"....

Så, Mwahahahahahahahahaha og mwahahahahaa og andre wahahahahahahahahahahaha!!!

Emmmh...jeg er trøtt og det er legge tid her, klokka er 3:00 Am. så...ja, hade alle sammen, buaaaaaahhh (gjesper) ñam, ñam....ñ___ñ.....

Så vi sees i neste episoder med de vanligste forferdelige tragedier y flyet =)!!!
Hadeeeee!!!! Hej dåååå!!! lalalaaaaa!!!


Hahahaiku =D



Cuando te miro
mi corazón estalla
en mil orgasmos

_________________________________


Når jeg se på deg
hjerte mitt sprenge
i tusen orgasmer






Så er du trist og trøtt?...



Er det mulig?


Kanskje du er en menneske som kjenne noe med en rart sykdom som er nesten flere dagen trøtt, uten energi, depressiv, negativt, trist, og like å sove masse timer på sover, og masse rart.

Medisinsk vitenskap er oppfinner ny sykdommer hele tiden, ny syndromer her, ny forstyrrelser, og så for det, ny navner for alle de grejer og så klart, der er ny medisiner og diagnostikk.

I Norge og andre landene fra Europa, de har fins at det er personer som har en rart sykdom som gjøre dem å ha alle den lenge list om syndromer fra førsten linet jeg har skriver opp. Det er vanlige, typisk, å se av og til en gammel dama eller man med 98 år som er trøtt, uten ville til å gå ut av huset sin, ja. Men det er ikke vanlig å se ungdom være så trøtt og være der beklager om hvordan stakkars livet sin er.

Så, de kan si at det er fordi de har en rart sykdom som kyssesyker ( infeksiøs mononukleose) eller Kronisk utmattelsessyndrom, multiple kjemisk kansligheten, rart genetisk sykdom, etc...

Vel, det er kjent at noe vismennene mennesker som sier "det er syk mennesker, ikke sykdommer".
Da, dette utsagnet er, mer eller mindre sant, hvis man kunne ha en sunn liv, men i dag det er hard, vanskelig til å være sunn, i minst vi, som leve i den tredje verden.
Vi trenger sa masse ganger å jobber mer enn enkel mennesker kan motstå, jah, og også vi er forbrukt til å ødelegge oss forta med fester, alkohol, spiser søppel med kjemisk greier og mer, så det er tydelig at vi utvikle sykdommer som diabetes, hypertensjon, demens og so on.

Så, vi miste masse energi gjøring masse rart ,bare til å finne en bedre liv, eller kansje bekvemmelighet, confort, fornøyelse, etc.
Så hvis du reiser til Latin-America du kan se masse problemer, sosial ulikhet, politisk korrupsjon (vel korrupsjon i alle nivår). Også, hvis du er i Mexico, for eksample, su skal se ekstrem fedme mennesker, ja, Mexico ha den andre plass i verden i ha fedmeproblemer, etter USA. Hvarfår? fordi, Mexico burde være heter "Coca cola Land", du bare må se overalt for se Coca cola reklamer, i hvert hjørne.
Og det er bare fysikk problemer, i den mental nivå, du skal fine ut at mennesker som lever i de stader som de har raffineriene og fabrikkene, plus alle ren luft fra bilene (det er mer bilene enn mennesker her, faktisk, jeg vedder på at Mexico må være den først plassen i verden som har mer bilene per capita, ah! vel, også mer hunder per capita =S) provosere at mennesker bli synsykk, jo, så du kan se at det er mange psycho maniac- depressiv personer der.

Men!

Du skal se ikke mennesker, spesielt ungdommer, som er trøtt i ekstrem.
Jeg vet noe situasjoner i noe gutter i Norge, altså kvinner av og til, som er så trøtt, og derfor uten energi.

Jeh he, nå du kommer til å lærer en ny ord i spansk, for alle de mennesker som i eksempler opp.
Ordet er: "Puñetas" XD.

Praktisk talt en "Puñetas" i latinamerikansk spansk, spesielt i Mexico, betyr noen som liker å onanere seg så mye, derfor er svak, trøtt og trist, og den verre siden er at de er dum, fordi kan tenker ikke så bra, har problemer med minner, de glemme, de blir dum, kan ikke gjøre noe bra, og så videre. Jaha, lyder det familiær?

Fordi, så alle praktiserende av tantra, frimureri i høye nivåer, kosmisk sex, og så videre, - de vet at sæd er den skapende kraft, den ren livet kraft, og gi energi, intelligens, humør, helse og vitalitet.
Så, neste gang hvis du se barn din, far, bror, eller venn eller uansett, ellers han er trening, øve eller jobber mye til overmåler, spiser som en fugl, eller en seriøs helse problem, så en ting er sikkert: han har ikke kyssesyker ting eller Kronisk utmattelsessyndrom, han jo er en "puñetas". XD

På den annen side, her vi har andre ord til a kalle alle mennesker som er lat, men nesten ekstrem lat: "Huevón" eller "güevón" (i México det betyr lat, ekstrem lat, noen som kan gjøre noe fordi har ikke nok energi, men i andre plaser som Venezuela, det betyr dum, idiotisk, noen som har ikke intelligens).

En huevón til og med er så lat til å onanere seg og liker mer å bare blir på sofaen eller sengen, ser på tven, filmer, drikker øl, uten jobb eller studerer, uten ville til å gå opp til å ta en dusj, kanskje vare til å åpne den skjøleskap og ta noe til spis eller drikk, men motsatt den puñetas, den Huevón eller güevón er ikke trist eller depresiv, dem er bare lat, så lat, og hvis de har nok energi til å gjøre noe, det skal være å spiller Pc -games XD!!

Men, jeg har forstått at der i Norge, eller annen sted, som Finland, Sveriga, Danmark, eller Nederlands, hvis du er en huevón eller en puñetas, du kan ikke jobb eller studere eller gjøre militærtjeneste din, selv hvis du kan demonstrere at du er en Internet-hengiven, eller en gamer, de skal tilgi deg eller kanskje betale deg!!

Er det mulig? XD!!!

Men vel, da jeg har skrevet så mye!! takk skal du ha hvis du komme inn her, og takk for la meg ta 5 minutter av livet ditt at du skal ha tilbake aldri XD!! Bare tenker at jeg ha å ta en time til å skriver alle det!! haha!!

Hade bra, og håper denne informasjon er en litt brukbar til deg/deres/ De/ Ni X)!!

Hasta prontos!!!